Urgent - Werkschoenen, buty robocze, safety shoes 50 merk

Bedrag
st.
Ga naar de inhoud

Urgent

Merk

maat / lengte van het blad cm.
36 - 24 cm
37 - 24,5 cm
38 - 25 cm
39 - 26 cm
40 - 26,6 cm
41 - 27 cm
42 - 28 cm
43 - 28,5 cm
44 - 29,4 cm
45 - 30 cm
46 - 30,6 cm
47 - 31,6 cm

Urgent is een merk van veiligheidsschoenen dat een breed scala aan producten biedt voor mensen die werkzaam zijn in verschillende sectoren. De schoenen van Urgent zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor duurzaamheid en lange levensduur. De producten van dit merk hebben ook veel kenmerken die de veiligheid en het comfort van de gebruiker verhogen.
De Urgent-schoenen hebben onder andere antislipzolen die zorgen voor goede grip op verschillende oppervlakken, evenals waterdichte en ademende materialen, waardoor ze in verschillende weersomstandigheden kunnen worden gebruikt. Veel modellen hebben ook speciale inlegzolen die het draagcomfort verhogen en beschermen tegen blessures.
De producten van het merk Urgent zijn verkrijgbaar in vele verschillende modellen en kleuren, waardoor het mogelijk is om het juiste model te kiezen dat past bij de individuele behoeften en voorkeuren van de gebruiker. Het assortiment omvat onder andere schoenen met hoge en lage schacht, schoenen met een zijwaartse klittenbandsluiting, veiligheidsschoenen met veters en vele andere modellen.
De webwinkel topwearco.nl maakt deel uit van het bedrijf Arotrans B.V.
Het is niet toegestaan om afbeeldingen en/of
informatie te gebruiken zonder toestemming van topwearco.nl.
Alle prijzen zijn inclusief btw.
Het ontwerp van de website is uitgevoerd door Arotrans B.V.
VOLG ONS OP SOCIALE MEDIA

Terug naar de inhoud