Reglement - Werkschoenen, buty robocze, safety shoes 50 merk

Bedrag
st.
Bedrag
st.
Ga naar de inhoud

Reglement

Informacje
I. Algemene informatie
1. De eigenaar van de online winkel is www.topwearco.nl  AroTrans BV
     Edelhertlaan 12 5704 DR Helmond, hierna te noemen de verkoper.
 2. Correspondentieadres: AroTrans BV Edelhertlaan 12 5704 DR Helmond.
 3. Gebruik / store www.topwearco.nl accepteer
     dit reglement en de beginselen van het privacybeleid www.topwearco.nl
 4. Prijzen van goederen in online winkel www.topwearco.nl worden weergeven in euro's en inclusief BTW (prijzen zijn bruto).
 5. Shop wordt gerund door:
topwearco.nl
AroTrans BV
Edelhertlaan 12
5704 DR Helmond
Nederland
KVK   78699010
ING NL29INGB0007863482
BIC- INGBNL2A
BTW NL 861499335B01

II. Regels om een order te plaatsen

1. Door de gebruiker opgegeven e-mail en telefoon kan worden
gebruikt om de verzoeken te voeren.
2. De basisvoorwaarde voor de realisatie van aankopen klopt
 nakoming door de Koper bestelbon ter beschikking gesteld wordt
 door www.topwearco.nl op de online winkel.
3. Bij omstandigheden die verhinderen de bestelling uit te voeren heeft www.topwearco.nl het recht om de uitvoering van de overeenkomst op te schorten - bij deze situatie moet de werkgever onmiddellijk de klant op de hoogte brengen.
4. Bestellingen kunnen worden geplaatst, 24 uur per dag het hele jaar door.
5. Onjuist ingevulde bestelformulieren worden niet behandeld.
6. De aangekochte goederen worden geleverd aan de op het formulier vermelde adres of opdrachten gegeven via de telefoon.
7. De klant heeft het recht om de wijze van levering en betaling te kiezen in overeenstemming met de bestelformulier.
8. De minimale bestelling is 10 euro plus verzendkosten.
9. De tarieven vermeld op de website behoren tot commerciële informatie.
10. De prijzen van producten die zijn opgenomen in de promotie zijn geldig zolang de voorraad strekt.
Ons bedrijf behoudt zich het recht voor om een bestelling te weigeren na
opraken van goederen die onder de promotie vallen. In dit geval, zullen we de klant onmiddellijk per e-mail of telefoon op de hoogte brengen. Voor bestellingen via overschrijving, IDEAL betalen of creditcard zullen we 100% terugbetalen.
11. Door het plaatsen van een bestelling is de klant verplicht om het aantal aan te geven. Wanneer de order bevestigd is kan de verkoper contact opnemen met de klant (indien nodig). Zogauw de geplaatste bestelling bevestigd is wordt er een overeenkomst gesloten tussen de verkoper en klant.
12. Bestellingen die niet bevestigd worden door de klant binnen 5 dagen worden niet gerealiseerd.
13. Veranderingen in de prijzen van goederen op de site www.topwearco.nl hebben geen betrekking op contracten gemaakt vóór de invoering van de nieuwe prijzen.
14. Verkoper behoudt zich het recht voor om bepaalde producten terug te trekken uit de verkoop. Indien het nodig is om het product terug te trekken na het plaatsen van de bestelling is de verkoper daartoe gemachtigd.
15. Verkoper behoudt zich het recht voor om bestellingen te weigeren.

III. Verzending en betaling
1. Bestelde goederen worden afgeleverd bij de klant via PostNL of door de verkoper. Gekochte goederen worden geleverd op het adres vermeld in de bestelbon.
2. De levering van bestelde goederen is vanaf 24 uur tot 31 werkdagen na orderbevestiging, tenzij de datum van de levering op de orderbevestiging veranderd.
3. De betaling van de goederen en de levering wordt voldaan met contant geld, bankoverschrijving of acceptgiro (na ontvangst).
4. Na de betaling wordt de koper geacht om de inhoud van het pakket te controleren op aanwezigheid van schade en/of breuk aan het product. In het geval van schade of van breuken, vraag de medewerker van PostNL een protocool in te vullen met de vermelding van bezwaren tegen de overbrenging.
5. Bij het ontbreken van goederen in het magazijn, wordt de koper op de hoogte gebracht van deze feit en de daarmee gepaard gaande stijging van de looptijd van het contract. Wij betalen het geld nooit terug, de goederen worden teruggestuurd naar de producent voor inspectie.
6. De verkoper is niet verantwoordelijk voor de mechanische schade van de goederen, veroorzaakt tijdens het transport. Klachten in dit verband worden onmiddellijk na ontvangst gerapporteerd, overeenkomstig paragraaf. 4 van deze hoofdstuk. Het aannemen het pakket zonder voorbehoud veroorzaaakt het verlies van vorderingen als gevolg van enventuele schade.
7. Verzending van goederen en kosten: Goederen worden verzend met PostNL en door het bedrijf AroTrans. De leveringstijd bedraagd  1 - 2 werkdagen. Verzending en verpakking zijn als volgt: a) PostNL - pakket 0-10 kg  - Vooruitbetaling (Transfer): 6,50 Euro b) PostNL - pakket 10 - 30 kg - Vooruitbetaling (Transfer): 15,00 Euro c) Persoonlijke collectie d) IDEAL
8. De verzendkosten worden in rekening gebracht bij de koper, als hij/zij een bestelling plaats voor een bedrag lager dan 250 Euro bruto.
9. De verzendkosten worden in rekening gebracht bij de verkoper, bij een bestelling boven de 250 Euro bruto.
IV. Retouren en klachten
1. De klant heeft de mogelijkheid tot retourneren binnen 14 dagen na de datum van aankoop, zonder reden.Terugkerende goederen kunnen geen sporen aantonen van gebruik. Verzendkosten worden in rekening gebracht bij de klant. Na ontvangst  en controle van het product moet de verkoper binnen 7 werkdagen het geld aan de klant retourneren.
2. In het geval van klachten als gevolg van defecten of kwantitatieve kwaliteit van de goederen, neem dan contact op met het kantoor van de verkoper. Het defecte product wordt geacht terug gebracht te worden aan het adres : AroTrans BV, Marktstraat 21,  5701 RM Helmond, samen met het aankoopbewijs, aanduiding van de aard van defecten en bepaling van het verzoek. De kosten van de verzending door Post NL zijn voor de klant.
3. Elke zending die wordt verzonden op kosten van AroTrans worden niet geaccepteerd, tenzij er andere afspraken die eerder hebben plaatsgevonden zijn gemaakt. In geval van twijfels en vragen kunt u ons bereiken op telefoonnummer +31 626 406 784 of e-mail naar info@topwearco.nl
V. Garantie
1. De aangeboden goederen die online op www.topwearco.nl staan zijn allemaal voorzien van een fabrieksgarantie.
VI. Door het plaatsen van een bestelling verklaart de klant dat hij de inhoud heeft gelezen en de bepalingen van het reglement van de winkel www.topwearco.nl aanvaard.

TOPWEARCO.NL
REGLEMENT
De webwinkel topwearco.nl maakt deel uit van het bedrijf Arotrans B.V.
Het is niet toegestaan om afbeeldingen en/of
informatie te gebruiken zonder toestemming van topwearco.nl.
Alle prijzen zijn inclusief btw.
Het ontwerp van de website is uitgevoerd door Arotrans B.V.
VOLG ONS OP SOCIALE MEDIA

Terug naar de inhoud