Caterpillar - Werkschoenen, buty robocze, safety shoes 50 merk

Bedrag
st.
Bedrag
st.
Ga naar de inhoud

Caterpillar

Werkschoenen

maat / lengte van het blad cm.
36 - 24 cm
37 - 24,5 cm
38 - 25 cm
39 - 26 cm
40 - 26,6 cm
41 - 27 cm
42 - 28 cm
43 - 28,5 cm
44 - 29,4 cm
45 - 30 cm
46 - 30,6 cm
47 - 31,6 cm

Caterpillar, ook wel bekend als Cat, is een Amerikaans bedrijf dat verschillende soorten bouwapparatuur en andere industriële apparatuur produceert. Een van de producten die door dit bedrijf worden aangeboden, zijn de Caterpillar veiligheidsschoenen. Caterpillar veiligheidsschoenen zijn ontworpen en vervaardigd om de voeten te beschermen tegen verschillende gevaren op de werkplek, zoals vallende voorwerpen, elektriciteit en chemicaliën.
Caterpillar veiligheidsschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort. Het bedrijf biedt verschillende modellen veiligheidsschoenen om aan de verschillende behoeften van klanten te voldoen. Caterpillar schoenen hebben ook technologieën die zorgen voor veiligheid en comfort, zoals antislipzolen, doorboringbestendigheid, demping en bescherming tegen elektrostatische lading.
Caterpillar is een gevestigd bedrijf op de markt dat wereldwijd erkenning krijgt van klanten. De veiligheidsschoenen van dit bedrijf staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor ze populair zijn onder professionals en veeleisende gebruikers. Caterpillar hecht ook veel belang aan duurzame ontwikkeling en ecologie, wat het een goede keuze maakt voor mensen die op zoek zijn naar niet alleen functionele, maar ook verantwoorde producten.
Deze CAT schoen is uniek in zijn soort. Dit model is waterresistant en voorzien van een ESD certificering. Dit is samengebracht in een sportieve non metallic schoen met S3 certificering, composiet neus en anti penetratie kevlar tussenzool.

Loopzool is een combinatie van lichtgewicht EVA en SRX (antislip) rubber. Met deze zool kunnen temperaturen tot 300 graden C moeiteloos belopen worden. De PU foam inlegzool is uitneembaar en maakt de schoen antistatisch.

Kortom een moderne sneaker van een uniek merk met dito eigenschappen die onder alle omstandigheden ingezet mag worden.
127,00 €(incl. VAT)
Toevoegen
New!
CAT Framework P722603 S3 black
Deze CAT-schoenen zijn volledig nieuw ontworpen en uitgerust met de nieuwste technische oplossingen. Een stalen beschermneus is verbonden met een Kevlar-zool. Zeer flexibel en beschermt tegen externe penetratie.
De zool bestaat uit een EVA-middenzool die superlicht is en schokken absorbeert. De rubberen zool heeft het HRO-certificaat, waardoor deze bestand is tegen temperaturen tot 300 graden Celsius. De SRA-buitenzool is getest en is extreem antislip.
Het framework kan voor alle toepassingen worden gebruikt. Ook in natte omstandigheden omdat de schoen 24/7 waterdicht is. De beschermende neus maakt de schoen compleet omdat deze de impact letterlijk kan weerstaan.
150,00 €(incl. VAT)
Toevoegen
New!
CAT Framework P722602 S3 bruin
S3 Safety
Bruin
rubberen zool
Veiligheidsneus Staal
Kevlar veiligheid zool
CAT label / merk
Beschikbare maten 40-46
155,00 €(incl. VAT)
Toevoegen
New!
CAT Pelton P720781 S1P
CAT Steel Nosekl
composiet zool. S1P. EVA / PU-zool. Dus slijtvast.
huid
167,00 €(incl. VAT)
Toevoegen
New!
CAT Parker P720779 S1P bruin
CAT Neusstuk van staal en composiet
buitenzool. EVA / PU-zool.
licht en slijtvast.
169,00 €(incl. VAT)
Toevoegen
New!
Ongetwijfeld een van de stoerste schoenen uit de CAT collectie. Volledig waterproof (3M Thinsulate lining), licht van gewicht door de composiet beschermneus en kunststof tussenzool en toch hittebestendig. De toegepaste materialen zorgen voor warme voeten tot -17 graden C.
De loopzool is een unieke combinatie van eva (tussenzool) en rubber (loopzool). Hiermee heeft de Everett een SRC antislip certificering en is slijtvast. Een stevige overneus zorgt voor extra bescherming bij stoten of werken op de knieën.
170,00 €(incl. VAT)
Toevoegen
New!
Met de Excavator lt is een CAT schoen ontwikkeld met het uiterlijk en gebruikersdoel welke van een veiligheidsschoen wordt verwacht. Met de unieke iTechnology is echter het comfort van een sneaker bereikt.
Deze schoenen zijn waterproof en voorzien van een composiet neus en kunststof tussenzool welke beschermt tegen penetratie door de zool heen. De EVA/Duofuse tussenzool maakt de schoen lichtgewicht, terwijl de rubber loopzool bijdraagt aan een hoge temperatuurbestendigheid en een SRA antislip.
Ergo technologie helpt de voet bij haar natuurlijke ondersteuning en zorgt voor stabiliteit, flexibiliteit en comfort.
195,00 €(incl. VAT)
Toevoegen
New!
CAT Veiligheidsschoen met composiet neus en kevlar tussenzool. Licht in gewicht. Volnerf, lederen upper. Loopzool van rubber. EVA tussenzool. Door de waterdichte voering is de schoen 100% waterproof en de SRX zool zorgt voor een zeer goede anti slip.
De binnenzool is anatomisch voorgevormd en voorzien van gel en valt onder de zgn. ergo uitvoering
205,00 €(incl. VAT)
Toevoegen
New!
De webwinkel topwearco.nl maakt deel uit van het bedrijf Arotrans B.V.
Het is niet toegestaan om afbeeldingen en/of
informatie te gebruiken zonder toestemming van topwearco.nl.
Alle prijzen zijn inclusief btw.
Het ontwerp van de website is uitgevoerd door Arotrans B.V.
VOLG ONS OP SOCIALE MEDIA

Terug naar de inhoud